fbpx

НОВО! TRAb антитела на тироидна жлезда

Како надополнување на нашето портфолио лабораториски анализи за антителата на тироидната жлезда Anti-TPO и Anti- TG, воведуваме уште една група таканаречени TRAb антитела (TSI) тироидни стимулирачки имуноглобулини. Тоа се анатитела кои ја стимулираат тироидната жлезда да излачува голема количина на хормони.

Оваа анализа помага јасно да се утврди автоимуното потекло на хипертиреоидизмот, како дијагностицирање на Базедовата болест и следење на пациентите со терапија.

Цена: 1850

Прмерок: Крв

Издавање резултати: Истиот ден