fbpx

Пријави се за Авицена Женска Трка

Сите учеснички кои ќе се пријават до 27 март, нивното име ќе биде испишано на стартниот број. Стартните пакети и маиците ќе се подигнуваат на 5 и 6 април од 11.00 до 18.00 часот во СЦ Јане Сандански во Аеродром. 

Пријавувањето на трката се затвара на 2 април 2024 или може да биде затворено и порано доколку се пополни предвидениот број на учеснички. На денот на трката не е можно пријавување.

• до 07.03.2024 / 350 денари
• до 02.04.2024 / 400 денари

При процесот на регистрација како дополнителен продукт може да купите и драј фит маица со логото на трката. Цената на маицата изнесува 500 ден. и ќе може да се купи до 7 март.