fbpx

Промотивен пакет за 175,00 денари во Авицена Лабораторија (Тетово)

Почитувани,

Ве известуваме дека почнувајќи од денес, 25.10.2016 година во ПЗУ Авицена Лабораторија (Тетово) која нема склучено договор со ФЗО, долунаведениот пакет од лабораториски анализи ќе се работи по промотивна цена од само 175 денари, без упат од матичен лекар:

› Крвна слика со диференцијална кр.слика

› Хемоглобин › Хематокрит

› Гликоза во серум

› Вкупен холестерол

› Триглицериди

› Уреа

› Креатинин

› АST и ALT

› Серумско железо

› Уринарен статус со седимент