fbpx

Промотивен попуст на брзи тестови за сезонски грип

Респираторните инфекции иако се јавуваат во текот на целата година, есенско-зимскиот период е сезона кога настинките и посериозните респираторни заболувања се најчести. За соодветен третман на болеста, секогаш е многу важно да се знае вистинскиот причинител на заболувањето, со цел да се делува навремено и насочено со соодветна терапија.

Во овој период од годината кога респираторните инфекции се најчести, овозможуваме промотивен попуст на нашите брзи тестови:

Промотивна цена од 11.12.2023 до 11.1.2024 : 700 денари

Промотивна цена од 11.12.2023 до 11.1.2024 : 900 денари

Намалена цена: 1250 денари

Акцијата трае до 11.2.2024 година