fbpx

Важно соопштение за резултати

Почитувани,

Ве информираме дека, почнувајќи од денес 18.9.2017 год.,заради усовршување и надградба на системот, во следните две недели, можноста за преземање резултати со најава на нашата веб страница, нема да биде достапна.Резултатите ќе се испраќаат на е-маил или ќе може да се подигнат во самите лаборатории.

Истовремено, ги замолуваме корисниците со е-маил адреси на провајдерот hotmail.com, outlook.com, live.com, да остават друга алтернативна е-маил адреса за испраќање на резултатите, заради техничкиот проблем на самиот провајдер кој оневозможува размена на електронски пораки со овие адреси. 

Ви благодариме за разбирањето и се извинуваме за евентуално настанатите непријатности.