fbpx

Влез 2 за тест COVID-19 се наоѓа на задната страна од објектот

Почнувајќи од 02.11.2020 приемот на пациенти за COVID-19 во Скопје населба Тафталиџе ќе се врши преку влез 2, кој се наоѓа на задната страна на објектот (од страна на Веро 2). Пациентите за COVID-19 анализи ќе бидат примени единствено преку новиот влез во посебен простор.