fbpx

Laboratori Avicena po hap ambiente të reja unike për pritjen e fëmijëve

Duke filluar nga sot, Laboratori Avicena po vë në funksion ambiente krejtësisht të reja, unike për pritjen e fëmijëve, me synimin për të përmirësuar përvojën e përdoruesit dhe për të ofruar kujdes cilësor për shëndetin e klientëve të tij më të vegjël.

Këndi i fëmijëve gjendet në kompleksin e Laboratorit Avicena në lagjen Taftalixhe në Shkup, hyrja është afër hyrjes së hotelit “TCC Grand Plaza”, përballë Blv. “8 shtatori”. Këto ambiente ​​do të jenë të destinuara vetëm për pritjen e fëmijëve dhe grave shtatzëna. Ambientet janë tërësisht të rinovuar, riorganizuar dhe dizajnuar në mënyrë unike, përbëhet nga një ambient pritjeje, një dhomë pritjeje dhe dy dhoma të destinuara për marrjen e mostrave dhe materiale të tjera ekskluzivisht për fëmijët dhe gratë shtatzëna. Kjo u mundëson fëmijëve të kenë një hapësirë ndërvepruese krejtësisht të veçantë vetëm për ta.

Këndi i fëmijëve është i pajisur siç duhet dhe i përshtatur nevojave dhe interesave të fëmijëve të moshave të ndryshme dhe ka të vetmin qëllim që qëndrimi në laborator të jetë i mbushur me argëtim, lojëra dhe të qeshura.

Si një institucion privat shëndetësor, Laboratori Avicena është vazhdimisht i orientuar drejt investimeve të reja për klientët dhe shoqërinë, si dhe do të vazhdojë të kujdeset për më të voglin me vëmendje të veçantë. Krahas kësaj hapësire, Laboratori Avicena ka vënë në funksionim edhe dy dhoma të tjera për pritjen e fëmijëve në kuadër të laboratorëve të tij në lagjen Aerodrom dhe në lagjen Kisela Voda.

Galeri: