fbpx

Rreth 3,420 pjesëmarrëse në “Garën e Grave Avicena”

U zhvillua sot edicioni i 12-të i “Grasë së Grave Avicena”. Edicioni i sivjetshëm ishte më masiv i ndonjëherë, me numrin më të madh të pjesëmarrësve, 3,420 gra që qëndronin në vijën e nisjes.

Pjesëmarrësit e garës u ndanë në nëntë kategori dhe me rezultatin më të mirë përfundoi Thea Bozinovska, e cila është pjesë e klubit të atletikës “Maratona e Shkupit”. Rezultatet do të shpërndahen në linkun e mëposhtëm: https://tagtiming.mk/.

Gara u organizua nga Sindikata e Sporteve të Shkupit, nën patronatin e Qytetit të Shkupit.

Organizatorët e manifestimit shprehin mirënjohjen e tyre për të gjithë pjesëmarrëset e “Graca e grave Avicena” dhe thonë se pa to ky edicion nuk do të kishte qenë kaq dinamik, energjik dhe masiv, me shpresën që vitin e ardhshëm të jenë në numër edhe më të madh.