fbpx

Studentët nga “Maria Kiri – Sklodovska” vizitojnë Laboratorin Avicena

Sot, nxënësit e shkollës së mesme “Maria Kiri – Sklodovska” nga Shkupi, dega e laborantëve, vizituan laboratorin tonë në lagjen Kisella Voda.
Qëllimi i kësaj dite të hapur, që organizuam së bashku me shkollën e mesme, është një mundësi që punonjësit e ardhshëm të laboratorit të njihen më në detaje me portofolin e gjerë të analizave laboratorike, cilësinë e pajisjeve të përdorura në laboratorët tanë, kushtet dhe kushtet dhe parimet e vërtetuara afatgjatë të punës së Laboratorit Avicena.
E gjithë kjo u prezantua përmes një shembulli praktik nga shefja e departamentit të laboratorit teknik të Laboratorit Avicena, Natasha Dimić, e cila iu përgjigj pyetjeve të shumta dhe ndau përvojat rreth sfidës së punës në një laborator të drejtuar sipas standardeve botërore.
U gëzuam që patëm mundësinë të organizojmë një vizitë të këtij lloji për studentët dhe i urojmë suksese në karrierën e tyre!