fbpx

TEST FALAS PËR KONTROLL TË ANTITRUPAVE IGG (SPIKE PROTEIN)

Dëshirojmë që t’i informojmë të gjithë klientët tanë, me çdo test të kryer molekular PCR për COVID-19 vetëm në Laboratorin Avicena, duke filluar nga data 17.6.2021 deri më datën 15.7.2021, sigurojmë edhe test falas për përcaktimin e antitrupave neutralizuese IgG ndaj SARS-CoV-2 (antitrupa ndaj proteinës s-spike) nga prodhuesi me renome SIEMENS.


Ky test shumë i ndjeshëm që jep informacion për përgjigjen imunitare të organizimit pas kontaktit me virusin, respektivisht pas kryerjes së vaksinimit. Testi kryhet me analizues imunologjik plotësisht automatik prej 99,9% dhe ka korrelacion të dëshmuar të fuqishëm me testet klasike për neutralizimin e virusit.


Kontrolli falas  mund të përdoret çdo ditë pune në laboratorët tanë përveç ditës së diel. Testi për kontroll të antitrupave mund të përdoret në të njëjtin termin kur do ta kryeni testin tuaj PCR ose çdo termin deri më datën 15.7.2021.