Donacion i Laboratorit Avicena

Pjesë e aksionit më të madh humanitar dhurues

Laboratori Avicena me prezantimin më të mirë poster

Vendi i parë i fituar në LabQualityDays2019

NJOFTIM RËNDËSISHËM PËR PACIENTË I

Për evidencë të Numrit Personal dhe marrjen e rezultateve nga person i tretë

Infeksione seksualisht të transmetueshme

Panele molekulare dhe teste për detektim dhe identifikim 

Analiza të reja për ethe me ekzantemë

Meny komplete e testeve për detektim të shkaktarëve të etheve me ekzantemë 

Laboratori Avicena me donacion në Tetovë

60 kosha për mbeturina dhe 30 stola për të ulur

Laboratori Avicena në bashkëpunim me Projekti Lumturi

Testim sindromatik i infeksioneve gastrointestinale

Laboratori Avicena – Takim Profesional

I mbajtur më datën 15.05.2019 në hotelin Aleksandar Palace

Aksion i madh ekologjik për pastrim

Laboratori Avicena ishte pjesë e aksionit më të madh ekologjik për pastrimin e Komunës Karposh

Laboratori Avicena me aksion humanitar

100 paketa analizash gjaku pa pagesë 

Gara e Femrave Avicena 2019

Me numër rekord prej më shumë se 2400 pjesëmarrëse.

Pjesëmarrje në „Run For Down“

Garë humanitare për fëmijë me Sindromë D

E RE! Test për HELICOBACTER PYLORI IgA

Njoftim për rekomandim laboratorik 1 (LU-1)

BABYTEST Plus/Advanced

me mundësi pagese në 3, 6, 9 dhe 12 këste pa kamatë

E RE! Test gjenetik për trombozë

Detektim të njëkohshëm të 6 polimorfizmave të gjeneve për FACTOR V, FACTOR II dhe MTHFR

Statusi specifik i lipoproteinave (Apo A-1 + Apo B + Lp [a])

Paketë analizash të reja specifike laboratorike për vlerësim të rrezikut për lindjen e sëmundjeve kardiovaskulare

Analizë e re! HE-4 + CA - 125 (ROMA INDEX)

Për diagnostikim, monitorim dhe vlerësim të rrezikut ndaj malinjitetit ovarial

E RE! Test për aviditet për Toxoplasma IgG

E RE! Test gjenetik për intolerancë të laktozës

HPV - Human Papillomavirus

Pyetjet më të shpeshta

PËRSOSMËRINË E KEMI NË GJAK

Lajmërim për pacientë

Lajmërim për doktorë

Analiza ( Çmimore)

Shihni listën komplete të analizave me çmimet përkatëse

Më shumë

Lokacioni

LOKACIONI 1
Lagj. Taftalixhe Më shumë
LOKACIONI 2
Lagj. Aerodrom Më shumë
LOKACIONI 3
Tetovë Më shumë

Si të përgatiteni?

Lexoni informacione më të detajuara se si të përgatiteni para përpunimit të analizave të caktuara laboratorike.

Vizitë shtëpiake

Stafet tona mobile janë të gatshme të vijnë në shtëpinë Tuaj, ordinanca dhe spitale, me qëllim të marrin material për analiza. Ju lutemi nëse keni nevojë për ndonjë lloj të tillë shërbimi, e kryeni atë me vetëm një njoftim një ditë më parë, në telefonat tanë 02/3179-001 ose 075/211-406.

Akreditime dhe certifikime

Me kënaqësi Ju informojmë që Laboratori Avicena fitoi Certifikatë për akreditim në përputhje me standardin MKS MKS EN ISO 17025:2006,të lëshuar nga Instituti për Akreditim në R. e Maqedonisë.

FAKTE PËR AVICENA

  • të punësuar
  • pacientë të kënaqur
  • vite përvojë
  • laboratorë

MEDIAT SOCIALE

NGJARJE I RISI