fbpx

I RI! BIOFLOR- TEST MOLEKULAR PËR MIKLOFLORËN VAGINALE TË ÇRREGULLARA NË GRATË

Ju informojmë se duke filluar nga sot në Laboratorin Avicena është i disponueshëm një test i ri PCR në kohë reale – Bioflor për mikroflora të dëmtuara tek gratë (vaginoza bakteriale):

  • Përcaktimi i përqindjes së Lactobacillus sp. në numrin e përgjithshëm të baktereve
  • Zbulimi i baktereve që shkaktojnë vaginozë dhe vaginit dhe përqindja e tyre në numrin e përgjithshëm të baktereve

Testi i ri zbulon shkaqet e mëposhtme:
– Gardnerella vaginalis,
– Atopobium vaginae,
– Llojet prevotella,
– Grupi Leptotrichia amnionii,
– Llojet e streptokokut,
– Llojet e Enterococcus, i
– Llojet e stafilokokut

Mostra e kërkuar: shtupë vaginale
Koha e rezultatit të lëshimit: 1 ditë pune
Çmimi i testit: 4.800 denarë


Për informacion më të detajuar rreth testit na kontaktoni në 02 3179 001.