fbpx

VERACITY- Rezultate që mund t’i besoni!

Gjatë shtatzënisë, ADN-ja e fetusit udhëton nga placenta në qarkullimin e gjakut të nënës dhe qarkullon së bashku me ADN-në e saj. Kjo ADN fetale izolohet nga gjaku i nënës dhe analizohet duke përdorur teknologjinë tonë analitike dhe bioinformatike të gjeneratës së re.
VERACITY është një test para lindjes jo-invaziv i teknologjisë së fundit që mat me saktësi ADN-në e fetusit në gjakun e nënës për të zbuluar praninë e aneuploidisë fetale dhe mikrodelecioneve.
VERACITY rekomandohet edhe për shtatzënitë beqare, binjake dhe me fekondim artificial.
Një mostër e VERACITY është marrë nga Laboratori Avicena dhe i dërgohet një kompanie lider evropiane që kryen teste gjenetike të avancuara. Rezultatet janë të disponueshme vetëm për ju dhe mund t’i merrni personalisht nga Laboratori Avicena.

✅Mund të bëhet që në javën e 10-të të shtatzënisë
✅E vlefshme për shtatzënitë beqare dhe binjake
✅E vlefshme për shtatzënitë me IVF
✅Testi i preferuar për shkak të saktësisë dhe qëndrueshmërisë së tij

ÇFARË ZBULON TESTI I VËRTETËSISË?

 • ANEUPLOIDËT
  Sindroma Down (trizomia 21)
  Sindroma Edwards (Trisomia 18)
  Sindroma Patau (trizomia 13)
 • KROMOZOMET SEKSUALE ANEOPLOIDET
  Sindroma Turner (monosomia X)
  Sindroma e trefishtë X (Trisomia X)
  Sindroma Klinefelter (XXY)
  Sindroma Jacobs (XYY)
  sindromi XXYY
 • MIKRODELECIES
  Sindroma DiGeorge (22q11.2)
  Sindroma e fshirjes 1p36
  Sindroma Smith-Magenis (17p11.2)
  Sindroma Wolf-Hirschhorn (4p16.3)
 • Përcaktimi i seksit të foshnjës

SI MUND TË MBAJ TESTIN E VERACITU?
Testi mund të bëhet nga çdo grua shtatzënë duke filluar nga java e dhjetë e shtatzënisë.
Mostrat për testin VERACITY merren vetëm në Laboratorin Avicena.
Konsultohuni me mjekun tuaj për VERACITY.
Vizitoni laboratorin tonë për informacion më të detajuar të testit ose na kërkoni në 02 3179 001 për të folur me përfaqësuesin tonë VERACITY.
Rezultatet mund t’i merrni personalisht nga Laboratori Avicena në 5-7 ditë pune.
Çmimi i provës: 31 900 den.

Ju mund të jeni të interesuar…