fbpx

Отворени работни позиции, станете дел од нашиот тим

Станете дел од најголемата и најсовремена специјалистичка дијагностичка лабораторија со повеќе од 16 години искуство и 2 милиони услужени клиенти! ?

? Во потрага сме во медицински лаборанти за потребите на нашите лаборатории во Скопје.

Квалификациите и работните обврски погледнете ги на следниот линк: https://avicenalab.com.mk/kariera/

Аплицирајте едноставно преку нашата веб страна со испраќање на вашата професионална биографија на модулот.

Сите активни огласи, следете ги на нашата веб страна во Кариера и на нашиот LinkedIn профил.