fbpx

10% zbritje në panelet e infeksioneve gastrointestinale

Ju njoftojmë se duke filluar nga data 27 qershor 2023, në laboratorët tanë ofrohet 10% zbritje në panelet e infeksioneve gastrointestinale.

PANELE ME 10% ZBRITJE

PANELI 1: KIT KOMPLETË GASTROINTESTINAL PËR ZBULIMIN E 17 SHKAQETVE TË INFEKSIONEVE GASTROINTESTINALE (6 VIRUSE, 9 BAKTERE DHE 2 Kërpudha)

Testi Multiplex Real-Time PCR për zbulimin e 17 baktereve, viruseve dhe kërpudhave më të zakonshme që shkaktojnë infeksione gastrointestinale.

6 viruse:

 • Norovirus G I
 • Norovirus G II
 • Rotavirus
 • Adenovirus
 • Astrovirus
 • Sapovirus

9 baktere:

 • Salmonella species
 • Salmonella enterica serovar enteritidis
 • Salmonella enterica serovar typhimurium
 • Shigella species
 • Shigella dysenteriae
 • Shigella flexneri
 • Campylobacter species
 • Campylobacter jejuni
 • Campylobacter coli

2 kërpudha:

 • Candida albicans
 • Candida species

Çmimi me zbritje: 2.520 denarë

PANELI 2: PANELI VIRUS I SHKAQET GASTROINTESTINALE: NOROVIRUS G I, NOROVIRUS G II, ROTAVIRUS, ADENOVIRUS, ASTROVIRUS, SAPOVIRUS

Testi Multiplex PCR në kohë reale për zbulimin e:

 • Norovirus G I
 • Norovirus G II
 • Rotavirus
 • Adenovirus
 • Astrovirus
 • Sapovirus

Çmimi me zbritje: 1.980 denarë

Aksioni zgjat nga data 27.6.2023 – 27.8.2023 dhe disponohet vetëm në laboratorët e Laboratorit Avicena.