BËHUNI PJESË E GARËS SË FEMRAVE AVICENA 2021! REGJISTROHUNI

Me kënaqësi ju informojmë, që në mënyrë tradicionale, edhe këtë vit, Laboratori Avicena është sponsori i titullit  të Garës së Femrave Avicena të nëntë me radhë që do të mbahet më datën 05.09.2021.

Regjistrimi për garën ka filluar dhe i njëjti mund të bëhet në linkun e mëposhtëm:

Link për regjistrim

Eventi             GARA E FEMRAVE AVICENA 2021

Data                05.09.2021

Fillimi             09:00

Lokacioni       SHKUP, SHKUP

Organizatori  Unioni i sporteve në Shkup –

Maratona e Shkupit

Web                Faqja zyrtare, facebook event

Të drejtë pjesëmarrjeje kanë të gjitha pjestaret e gjinisë femërore pa kufizim.

Programi

Eventi është i parashikuar që të mbahet sipas këtij rendi:

•     09.00 – Start për garën në 3 km

•     09.45 – Shpallja e më të mirëve

•     10.00 – Llotari

Të drejtë pjesëmarrjeje kanë të gjitha pjestaret e gjinisë femërore pa kufizim.

Kategori

•     deri 12 vjeç

•     deri 14 vjeç

•     deri 18 vjeç

•     deri 30 vjeç

•     deri 40 vjeç

•     deri 50 vjeç

•     50+ vjeç

Shihemi në pozicionet e startit më datën 5 shtator.

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00