Бидете дел од Авицена Женска Трка 2021! Пријавете се

Со задоволство ве информираме, дека традиционално, и оваа година, Авицена Лабораторија е насловен спонзор на деветата по ред Авицена Женска Трка која ќе се одржи на 05.09.2021 година.

Пријавувањето за трката е започнато и истото може да се направи на следниот линк:

Линк за пријавување

НастанАВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА 2021
Датум05.09.2021
Почеток09:00
ЛокацијаСКОПЈЕ, СКОПЈЕ
ОрганизаторСојуз на спортови на Скопје – Скопски маратон
WebОфицијална страна, facebook event

Право на учество имаат сите припаднички на женскиот пол без ограничување.

Програма

Настанот е предвиден да се одржи по следниот редослед:

  • 09.00 – Старт на трка на 3км
  • 09.45 – Прогласување на најдобрите
  • 10.00 – Лотарија

Право на учество имаат сите припаднички на женскиот пол без ограничување.

Категории

  • до 12 години
  • до 14 години
  • до 18 години
  • до 30 години
  • до 40 години
  • до 50 години
  • 50+ години

Се гледаме на стартните позиции на 5ти септември.

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00