fbpx

Çmimi i reduktuar për testin HPV

Të nderuar klientë,

Njoftojmë se nga sot, 01.12.2023, çmimi i testit molekular për skrining dhe gjenotipizimin e 19 llojeve të virusit HPV me rrezikshmëri të lartë dhe 9 me rrezik të ulët do të ulet në 3.100 denarë.

Testi përdor teknologjinë më moderne Multiplex PCR në kohë reale për zbulimin dhe gjenotipizimin molekular shumë të ndjeshëm dhe specifik të virusit HPV (Human Papillomavirus).

Testi është zgjidhja më gjithëpërfshirëse në treg dhe zbulon:

19 LLOJET E HPV-së me rrezikshmëri të lartë

(16, 18, 26, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 53, 56, 58, 59, 66, 68, 69, 73, 82)

9 LLOJET ME RREZIK TE ULET TE HPV

(6,11, 40, 42, 43, 44, 54, 61, 70)

Ky test plotëson të gjitha kriteret dhe udhëzimet ndërkombëtare për shqyrtimin parësor për kancerin e qafës së mitrës. Lexoni më shumë rreth virusit HPV në linkun e mëposhtëm.