fbpx

COVID-19: Ulja e kostos së testit të shpejtë të antigjenit

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19 nga prodhuesi me famë botërore Siemens Healthcare Diagnostics, i cili është në dispozicion në laboratorin tonë, ka çmim të reduktuar dhe kushton 700 denarë.

Ky test shërben për të zbuluar antigjenin e proteinës nukleokapsid të SARS-CoV-2 nga një shtupë nazofaringeale. Antigjeni zbulohet në mostrat e traktit të sipërm respirator gjatë fazës akute të infeksionit dhe testi mund të përdoret gjithashtu për të ekzaminuar individët asimptomatikë.

Testi ka një specifikë të lartë prej 99.22% dhe është një test udhëtimi i miratuar sipas listës së Organizatës Botërore të Shëndetësisë, në vendet ku lejohet hyrja me këtë lloj testi.

Testi i shpejtë i antigjenit bëhet pa një takim dhe është i disponueshëm në vendet e mëposhtme:

Vendndodhja 1 (fshati Taftalidze)

E hënë – e premte 07:00-19:00

E shtune 07.00-14.00

Lokacioni 3 (Tetovë)

E hënë – e premte 07:00-14:00

E shtune 08.00-14.00

Rezultatet: Në 30 minuta, me përkthim në anglisht.