fbpx

duke ulur çmimet e disa analizave nga portofoli ynë

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se nga data 1 mars 2023 kemi ulur çmimet e disa analizave nga portofoli ynë, konkretisht:

Testi i shpejtë i antigjenit COVID-19, i cili deri më tani kishte çmim të rregullt prej 900 denarë, nga 1.3.2023 çmimi i testit ulet në 700 denarë.

Pako për fyt+hundë+vesh (majtas ose djathtas), e cila deri më tani kishte çmim të rregullt prej 1250 denarë, nga 1.3.2023 çmimi i testit ulet në 950 denarë.

Analiza e urinës/spermatozoidit për mikoplazmë/ureaplazmë është reduktuar në 950 denarë

Të gjitha analizat dhe çmimet mund t’i ndiqni vazhdimisht në Listën tonë të Çmimeve.

Për çdo informacion shtesë jemi në dispozicionin tuaj në 02 3179 001 dhe lab@avicenalab.com.mk