fbpx

Намалени цени на неколку анализи од нашето портфолио

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека од 1.3.2023 година имаме намалување на цените на неколку анализи од нашето портфолио, и тоа:

  • COVID-19 брзиот антигенски тест кој досега беше со редовна цена од 900 денари, од 1.3.2023 цената на тестот се намалува на 700 денари
  • Пакетот Брис од грло+нос+уво (лево или десно) кој досега беше со редовна цена од 1250 денари од 1.3.2023 цената на тестот се намалува на 950 денари
  • Анализата на урина/сперма за Mycoplasma/Ureaplasma, се намалува на 950 денари

Сите анализи и цени можете постојано да ги следите во нашиот Ценовник.

За било какви дополнителни информации ви стоиме на располагање на 02 3179 001 и lab@avicenalab.com.mk