fbpx

I RI! Ditari për gratë shtatzëna – një dhuratë me çdo test VERAgene ose VERACITY të kryer

Me çdo test prenatal joinvaziv VERAgene dhe VERACITY, ne caktojmë një “Ditar për gratë shtatzëna”.


“Ditari im i shtatzënisë” është një ditar i zhvilluar dhe projektuar plotësisht nga Laboratori Avicenna dhe do të ndihmojë çdo nënë shtatzënë të regjistrojë të gjitha ndryshimet e ëmbla që ndodhin gjatë shtatzënisë.


Ditari i shtatzënisë jepet plotësisht falas me çdo test VERAgene dhe VERACITY të kryer dhe mund ta merrni nga laboratorët tanë.