fbpx

НОВО! Дневник за трудници – подарок со секој направен VERAgene или VERACITY тест

Со секој направен VERAgene и VERACITY неинвазивен пренатален тест доделуваме „Дневник за трудници“.

„Дневник за мојата бременост“ е дневник целосно развиен и дизајниран од страна на Авицена Лабораторија и ќе ѝ помогне на секоја идна мајка да ги евидентира сите слатки промени кои се случуваат за време на бременоста.

Дневникот содржи:

– персонализирани информации за идната мајка и нејзиното малечко

– планер со гестациски недели- интересни информации за бебето во секоја од гестациските недели- планер за лабораториски анализи во секој триместар

– страници за прикачување фотографии од бременоста

– корисна листа за сѐ што и е потребно на идната мајка пред породувањето

????Дневникот за трудници се доделува целосно бесплатно со секој направен VERAgene и VERACITY тест и истиот може да го подигнете од нашите лаборатории.