fbpx

I RI! Ne japim një “gender reveal balloon” me çdo test VERAgene të kryer

Me çdo test prenatal jo-invaziv të VERAgene, ne dhurojmë një “Ballon për zbulimin e gjinisë së foshnjës”.
Baloni shpërblehet plotësisht falas me çdo test VERAgene të kryer në laboratorin tonë dhe do të dorëzohet në adresën tuaj me kërkesën tuaj.
ПPër informacion më të detajuar në lidhje me dhuratat promocionale për testin VERAgene, ekipi ynë i kampionimit do t’ju informojë.

reveal gjinore # boyorgirl???????? #avicenalab