fbpx

НОВО! Gender reveal балон – подарок со секој направен VERAgene тест

🤰Со секој направен VERAgene неинвазивен пренатален тест подаруваме „Балон за откривање на полот на бебето“.🎉🎈Балонот се доделува целосно бесплатно со секој направен VERAgene тест во нашата лабораторија и истиот на ваше барање ќе се достави на вашата адреса.

❗За подетални информации во врска со промотивните подароци за VERAgene тестот, ќе ве извести нашиот тим при земање примероци.#genderreveal#boyorgirl💗💙#avicenalab