fbpx

LABORATORI AVICENA ME DONACION NË SHKOLLËN FILLORE BRATSTVO-MIGJENI NË TETOVË

Sot realizuam edhe një aksion përgjegjës për komunitetin, në një nga shkollat fillore më të vjetra në Tetovë, Bratstvo – Migjeni, ku oborrin e tyre shkollor e pajisëm me stola.

Kujdesi për komunitetin dhe për kushtet në të cilat gjeneratat e reja rriten dhe zhvillohen është prioritet, për këtë qëllim si kompani e përgjegjshme për komunitetin përkushtohemi me të gjitha kapacitetet tona.

Shkollës Bratstvo në Tetovë i dëshirojmë vite shkollore të suksesshme!

Vitin e përfundojmë me disa projekte të karakterit përgjegjës për komunitetin që janë me të vërtetë të dashura për ne si kompani.