fbpx

Laboratorin Avicena, sërish pjesë e aksionit humanitar #RetvitniObrok

Laboratori Avicena, sërish pjesë e aksionit #retweetmeal, kushtuar ndihmës dhe ndarjes së kujdesit për personat e cenueshëm social, i cili ka një rëndësi të veçantë në këtë periudhë të vështirë të krizës ekonomike.

Punonjësit tanë sot përgatitën më shumë se 100 vakte të ngrohta për kategoritë më vulnerabël të qytetarëve, në mbështetje të aktivitetit afatgjatë të nismës qytetare informale #RetvitniObrok, të cilat do t’u shpërndahen njerëzve të varfër dhe të pastrehë.

Si edhe më parë do të vazhdojmë me të gjitha përpjekjet të jemi pjesë e aksioneve të tilla që ndihmojnë me vetëmohim shoqërinë në tërësi🍴

Ne inkurajojmë të gjitha kompanitë dhe individët që t’i bashkohen kësaj nisme madhështore #retweetmeal