fbpx

LOKACIONI I RI! Komuna Kisella Vodë

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se duke filluar nga nesër 7.07.2022 (e enjte) për të kënaqur kërkesat dhe nevojat e të gjithë klientëve tanë, fillojmë punën në një lokacion të ri në lagjen Kisela Voda në Shkup.

Laboratori ynë i katërt ndodhet në rrugën “Mariovska” nr.2-A, menjëherë pas përfundimit të rrugës “Heronjtë Narodni”, në një lokacion të shpeshtë dhe të njohur. Laboratori i ri është pjesë e një ndërtese moderne, plotësisht të orientuar ndaj kërkesave dhe nevojave të klientëve, si dhe një vend parkimi falas para vetë laboratorit. Shikoni vendndodhjen e saktë të laboratorit në linkun e mëposhtëm: https://bit.ly/3RcSX5O

Të katër laboratorët (tre në Shkup dhe një në Tetovë) janë të pajisur me pajisjet më moderne në fushën e diagnostifikimit laboratorik, të menaxhuara nga një ekip me përvojë dhe profesional, duke përfshirë mjekë të mirë të specializuar në biokiminë mjekësore dhe mikrobiologji.

Më datë 07.07.2022 laboratori hap dyert për të gjithë klientët tanë dhe është i disponueshëm për të kryer çdo lloj testimi laboratorik çdo ditë pune nga ora 07:00 deri në orën 15:00 dhe të shtunën nga ora 08:00 deri në orën 14:00.