fbpx

Mbështetja e Kongresit të 5-të të Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë Familjare të Përgjithshme (ZLOM-SM)

Nga data 18 deri më 21 maj, Laboratori Avicena mori pjesë në kongresin e 5-të dhe simpoziumin e 25-të me pjesëmarrje ndërkombëtare të organizuar nga Shoqata e Mjekëve të Mjekësisë Familjare të Përgjithshme (ZLOM-SM) në hotelin DoubleTree by Hilton Shkup.

Kongresi dhe simpoziumi mbahen nën moton “Sëmundjet kronike jo të transmetueshme në pandeminë post-COVID-19” dhe “Emergjencat në mjekësinë familjare”.