fbpx

Поддршка на 5-от конгрес на здружението на Лекари по општа-семејна медицина (ЗЛОМ-СМ)

🩺Авицена Лабораторија од 18 до 21 мај присуствуваше на 5-от конгрес и 25-от симпозиум со меѓународно учество организирано од страна на Здружението на Лекари по општа-семејна медицина (ЗЛОМ-СМ) во хотел DoubleTree by Hilton Скопје.

Конгресот и симпозиумот се оддржуваат под мотото “Хронични незаразни заболувања во пост COVID-19 пандемија и “Ургентни состојби во семејна медицина”.