fbpx

MUAJI I SHËNDETIT TË BURRAVE! Zbritje promovuese në testin PSA

Në prag të nëntorit, muajit të ndërgjegjësimit për shëndetin e meshkujve dhe lëvizjes “Movember”, Laboratori Avicena u ofron klientëve të tij një zbritje promocionale në testin PSA (Prostate Specific Antigen).

Sëmundjet malinje janë shkaku i dytë kryesor i vdekjeve në mbarë botën dhe kanceri i prostatës është një nga sëmundjet malinje më të zakonshme tek meshkujt. Rekomandimet janë që çdo mashkull mbi 50 vjeç duhet të kontrollohet me ekzaminim dhe përcaktim të PSA në gjak.

Çmimi: 864 denarë

Lexoni më hollësisht në linkun e mëposhtëm:
✅Testi PSA kryhet gjatë gjithë orarit të punës pa një takim të planifikuar më parë.
✅ Testi është i disponueshëm në të gjithë laboratorët e Laboratorit Avicena.