fbpx

МЕСЕЦ НА МАШКО ЗДРАВЈЕ! Промотивен попуст на PSA тест

Во пресрет на месец ноември, месецот за подигнување на свеста за машко здравје и движењето “Movember”, Авицена Лабораторија на своите клиенти им овозможува промотивен попуст на анализата PSA (Prostate Specific Antigen).

Малигните заболувања се втора причина за смртност низ целиот свет, а карциномот на простата е едно од најчестите малигни заболувања кај мажите. Препораките се дека секој маж над 50 години, би требало да направи скрининг со преглед и одредување на PSA во крвта.

Промотивна цена: 864 денари

Прочитајте подетално на следниот линк:
✅PSA тестот се изработува во текот на целото работно време без претходно закажан термин.
✅ Тестот е достапен во сите лаборатории на Авицена Лабораторија.

Промотивниот попуст трае од 1.11.2023 – 30.11.2023