fbpx

Një numër rekord pjesëmarrësish të regjistruar në Avicena Garën e Grave

Të nderuara zonja,

edicioni i njëmbëdhjetë i Garës së Grave Avicena ka një rekord prej 2925 pjesëmarrësish të regjistruar! Faleminderit për interesimin e madh dhe të gjithëve që u regjistruan në garë!

Për ne si kompani që investon në vazhdimësi në sponsorizime të aktiviteteve sportive, Avicenna Gara e Grave është një ngjarje që na bën jashtëzakonisht krenarë, sepse përveç se bëhet traditë, çdo vit në rritje, ndikon në shumë gra dhe vajza si një. frymëzim për të filluar zakone të shëndetshme!

Ju presim me 9 Prill (e diel) në eventin më të madh dhe të vetëm të këtij lloji, kushtuar të gjitha zonjave të të gjitha moshave.

Vendndodhja shatërvani “Lulja e Lotusit” në Parkun e Qytetit, në ora 9:45. Ngrohje fitnesi, në orën 10:00. vrapojmë për veten tonë, për një shëndet më të mirë, për të treguar se mund të bëjmë gjithçka!

Numrat fillestarë do të merren në “SC Boris Trajkovski” më 7 dhe 8 prill nga ora 11:00 deri në 18:00.

Më shumë detaje në: www.zenskatrka.mk

Dedikojini vetes këtë garë!