fbpx

ORË TË RE TË PUNËS! Vendbanimi laboratorik Aerodrom dhe Tetovë

Të nderuar klientë, Ju njoftojmë se duke filluar nga e hëna 16.5.2022 Laboratori Avicenna do të punojë duke ndryshuar orarin e punës në lokacionet e mëposhtme:

Lokacioni 2, Laboratori Shkupi vendbanimi Aerodrom, i cili deri më tani nga e hëna në të premte ka punuar nga ora 07:00 deri në 14:00, nga 16 maj 2022 (e hënë) do të punojë me orar të shtuar të punës, përkatësisht nga ora 7 deri në 18:00 për pritjen e klientëve.

Lokacioni 3 do të punojë laboratori Tetovë i cili deri më tani ka punuar nga e hëna në të premte nga ora 7 – 14, nga 16.5.2022 (e hënë) ora e punës në këtë lokacion nga e hëna në të premte do të jetë nga 7 deri në 17 orë për pranimin e klientëve.