fbpx

НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ! Лабораторија населба Аеродром и Тетово.

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека почнувајќи од понеделник 16.5.2022 Авицена Лабораторија ќе работи со промена на работното време на следните локации:

Локација 2, лабораторија Скопје населба Аеродром, која досега од понеделник до петок работеше од 7-14 часот, од 16.5.2022 (понеделник) ќе работи со зголемено работно време, односно од 7 часот наутро до 18 часот за прием на клиенти.

Локација 2, лабораторија Аеродром

Локација 3, лабораторија Тетово која досега работеше од понеделник до петок од 7 – 14 часот, од 16.5.2022 (понеделник) работното време на оваа локација од понеделник до петок ќе биде од 7- 17 часот за прием на клиенти.

Локација 3, лабораторија Тетово