fbpx

Pjesëmarrje në kongresin e pestë të Shoqatës së Gjinekologëve dhe Obstetërve të Maqedonisë

Laboratori Avicena në fundjavën e kaluar përkrahu kongresin e pestë të Shoqatës së Gjinekologëve dhe Obstetërve të Maqedonisë, i cili u mbajt në Ohër. Aktiviteti tërhoqi praninë e ekspertëve më të mirë në fushën e onkologjisë dhe perinatologjisë gjinekologjike nga vendi ynë dhe jashtë saj.

Të pranishmit në aktivitet patën mundësinë të bisedojnë me përfaqësuesit tanë për analizat laboratorike si një komponent thelbësor, pasi ato ofrojnë informacion të rëndësishëm për monitorimin e shëndetit në çdo periudhë të jetës së një gruaje.

Kujdesi për trupin tuaj duhet të jetë një prioritet për çdo grua. Kjo është arsyeja pse kontrollet e rregullta janë kaq të rëndësishme për të marrë hapa për t’u mbrojtur nga infeksioni dhe lëndimi dhe për të parandaluar problemet – duke përfshirë disa probleme shëndetësore afatgjata.