fbpx

Prezantimi i testeve të reja gjenetike revolucionare për infertilitetin, kanceret trashëgimore dhe shqyrtimin neonatal

Duke ndjekur të gjitha tendencat e avancuara në teknologji, mjekësi dhe shërbime laboratorike, ne prezantojmë në tregun tonë teste revolucionare të infertilitetit, teste gjenetike për kanceret trashëgimore dhe skrining neonatal tek të porsalindurit.

Prezantojmë portofolin tonë më të fundit të testeve gjenetike, të cilat do t’i ndihmojnë pacientët të marrin shërbimin më të mirë të mundshëm diagnostik, i cili nuk kërkon që ata të vizitojnë laboratorët jashtë vendit, por tani e tutje teste në shkallë botërore të aplikuara në qendrat mjekësore më moderne në botë. janë të disponueshme edhe në vendin tonë.

“Oreana” – Një test që ofron një pamje të detajuar gjenetike të shëndetit të të porsalindurve, foshnjave dhe fëmijëve të vegjël. Testi u zhvillua me ndihmën e gjeneratës së fundit të analizave bioinformatike dhe ndihmon në zbulimin e 106 çrregullimeve që mund të shkaktojnë pengesa në zhvillim tek fëmijët.

“Presentia” – Test gjenetik për zbulimin e mutacioneve që shkaktojnë lloje të trashëguara të kancerit të gjirit, vezoreve dhe mitrës. Testi është një zgjidhje revolucionare për parashikimin e rrezikut të kancerit pasi ndihmon ata pacientë që tashmë janë diagnostikuar me këtë sëmundje të zbulojnë shkakun e shfaqjes së kësaj gjendje.

“Rodinia” – Panele gjenetike për të zbuluar shkakun e infertilitetit tek meshkujt dhe femrat. Këto dy panele, paneli për infertilitetin “femër” dhe panel për infertilitetin “mashkull” mund të ndihmojnë çiftet dhe të rinjtë të zbulojnë me sukses shkakun gjenetik të infertilitetit, të parandalojnë këtë gjendje dhe të fillojnë trajtimin në kohë.

Zgjidhni një test për të mësuar më shumë: