fbpx

Regjistrimi për Avicena Gara e femrave 2023 është i hapur!

Më 9 Prill (E diel) 2023, do të zhvillohet edicioni i njëmbëdhjetë i RACE tuaj të preferuar vicena Gara e femrave.
Fillimi dhe përfundimi i garës do të jetë në vetë bulevardin “Ilinden”, tek shatërvani “Lotosov Cvet”, 3 kilometra larg.

Regjistrimi është i detyrueshëm përmes faqes www.zenskatrka.mk. Regjistrohuni deri më 30 Mars 2023 dhe emri juaj do të shkruhet në numrin fillestar.
Afati i regjistrimit zgjat më së voni deri më 4 prill 2023.
Numrat fillestarë do të merren në datat 7 dhe 8 Prill, dhe vendndodhja do të njoftohet më vonë.
Regjistrimi nuk është i mundur në ditën e garës.


KATEGORITË:
• deri në 12 vjet
• deri në 14 vjet
• deri në 18 vjet
• deri në 30 vjet
• deri në 40 vjet
• deri në 50 vjet
• 50+ vjet


T-shirt – PRODUKT SHTESË
Gjatë procesit të regjistrimit, si produkt shtesë, mund të blini edhe një bluzë Dry Fit me logon e garës. Çmimi i bluzës së thatë është 500 denarë dhe mund të blihet më së voni deri më 10.03.2023.