fbpx

RISI! PANEL PËR INFEKSIONET SEKSUALISHT TË TRANSMETUESHME

Të nderuar,

Ju informojmë që në Laboratorin Avicena punohen teste të reja shumë sensitive për detektim molekular të shkaktarëve të infeksioneve seksualisht të transmetueshme.

Paneli i ri për sëmundjet seksualisht të transmetueshme kryhen detektim dhe identifikim të 6 shkaktarëve më të shpeshtë:

  1. Chlamydia trachomatis
  2. Neisseria gonorrhoeae
  3. Mycoplasma genitalium
  4. Mycoplasma hominis
  5. Ureaplasma urealyticum
  6. Treponema pallidum

Mostra: Bris uretral, rektal, anal, vaginal, cervikal ose faringeal.

Çmimi i testit: 4200,00 denarë

Periudha për lëshimin e rezultatit: 1 orë*

Testi i ri molekular për shkaktarët e infeksioneve seksualisht të transmetueshme punohen në të gjitha laboratorët e Laboratorit Avicena pa termin të prenotuar paraprakisht.

* Bëhet fjalë për mostra që janë të dorëzuara në Laboratorin në lagjen Taftalixhe.