fbpx

Shihni se si ia dolëm në Garën e Grave Avicena 2022

Një garë që prej 10 vitesh është promovuese e sportit dhe zakoneve të shëndetshme tek femrat, pavarësisht moshës.


Mbi 2000 femra më 10 Prill 2022 vrapuan garën e femrave Avicena pavarësisht kushteve atmosferike dhe e zbukuruan kryeqytetin tonë dhe parkun e qytetit!Faleminderit për pjesëmarrjen dhe interesimin e madh për garën këtë vit!


Shihni se si e bëmë Garën e Grave Avicenna 2022