fbpx

Погледнете како си поминавме на Авицена Женска Трка 2022

Трка која 10 години е поттикнувач на спортот и здравите навики кај жените без разлика на возраста.

Над 2000 жени на 10.4.2022 трчаа на Авицена Женска Трка без разлика на временските услови и го разубавија нашиот главен град и Градскиот парк!Ви благодариме на учеството и на големата заинтересираност за трката оваа година!

????Погледнете како си поминавме Авицена Женска Трка 2022 ????