TEST I SHPEJTË ANTIGJEN PËR COVID-19

Nga dita e sotme në Laboratorin Avicena është i disponueshëm test i shpejtë antigjen për COVID-19 nga prodhuesi botëror me renome Siemens Healthcare Diagnostics.

Ky test shërben për zbulimin e antigjenit proteinik nukleokapsid të SARS- CoV-2 nga mostra (brisi) nazofaringeal. Antigjeni detektohet tek mostrat nga rrugës e sipërme të frymëmarrjes gjatë kohës së fazës akute të infeksionit.

Testi dallohet me specificitet të lartë prej 99,22% dhe është test i miratuar për udhëtim sipas listës së Organizatës Botërore Shëndetësore, në vendet ku është e miratuar hyrja me këtë lloj testi.

Testi i shpejtë antigjen bëhet pa prenotim, në laboratorin në lagj. Taftalixhe çdo të të javës:

🕖 Të hënë të premte nga ora 07.00-19.00
🕗 Të shtunë nga ora 08.00-18.30 часот
🕗 Të dielë nga ora 08.00-13.00 часот

Çmimi: 900 denarë

Rezultate: Për 30 minuta, me përkthim në gjuhën angleze
Rezultatet janë të disponueshme edhe nëpërmjet aplikacionit CommonPass

LOKACIONI 1 - Skopje

Bul. 8-të Shtatori nr.2, lok.2 1000 Shkup
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
E hënë-E premte: 07:00-19:30 | E shtunë: 07:00-14:00 (07:00-19:00 test për Covid-19) | E dielë: 08.00 - 13.00 (test për Covid-19)

LOKACIONI 2 - Skopje

Bul.Jane Sandanski nr.48, 1000 Shkup
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
E hënë – E premte: 07:00 - 14:00 | E shtunë: 08:00 - 14:00

LOKACIONI 3 - Tetovë

rr. Bllagoja Toska nr.222,1200 Tetovë
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
E hënë – E premte: 07:00 - 14:00 | E shtunë: 07:30 - 14:00