fbpx

U MBAJT GARA E NËNTË E FEMRAVE AVICENA 2021

Më datën 5 shtator të vitit 2021 në organizimin e Shoqatës së Sporteve të Shkupit u mbajt Edicioni i nëntë i “Garës së Femrave Avicena 2021“.


Gara u mbajt edhe këtë vit nën protokolle të veçanta për mbrojtjen nga COVID-19, dhe njëkohësisht, duke i respektuar edhe vendimet e reja qeveritare. Me respektimin e plotë të masave për mbrojtjen e shëndetit dhe rregullat e protokollet, pjesëmarrëset garuan garën prej 3 kilometra me mbajtjen e detyrueshme të maskës para dhe pas garës, dezinfektimin e rregullt të duarve dhe pas kryerjes së skriningut termal.


Suksese për të gjitha pjesëmarrëset si edhe për më të shpejtat e garës:

1.Biljana Kiranxhieva

2.Dushica Jankoviq

3.Vera Urdarevski

Edhe këtë vit si edhe vjet, fituan edhe disiplina e pjesëmarrëseve si dhe respektimi i masave.

Treguam dhe dëshmuam se mund të kemi garë të suksesshme edhe përveç të gjitha protokolleve dhe respektimin e tyre, për sigurinë tonë dhe për sigurinë e të tjerëve, dhe përveç asaj të kemi një super garë, super argëtim dhe super shoqërim në distancë.

Atletika është disiplinë sportive që në çdo pikëpamje ka efekte pozitive mbi shëndetin e njeriut, dhe në atë drejtim, Laboratori Avicena në mënyrë tradicionale çdo vit është pjesë e Garës së Femrave edhe si institucion që gjithmonë kujdeset për avancimin e shëndetit dhe e mbështet sportin dhe zakonet e shëndetshme.

Mënyra e sotme e shpejtë e jetesës dhe numri gjithnjë e më i madh i obligimeve që na sjell më pak kohë për veten tonë dhe kohë për ushtrim. Garat e një karakteri të tillë revial (ringjallës) mbahen kudo në botë me një qëllim të përbashkët, ndërgjegjësimin tek gratë që të fillojnë me aktivitet që ndikon në mënyrë pozitive mbi shëndetin e tyre.

Ju faleminderit që ishit pjesë e garës këtë vit dhe që nga ndihmuat në realizimin dhe suksesin e saj!

Shikoni se si kaluam në Garën e djeshme të Femrave Avicena:

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2262-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2270-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2272-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2277-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2285-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2289-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2295-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2298-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2303-683x1024.jpgОваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2341-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2310-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2317-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2351-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2362-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2406-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2418-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2434-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2512-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2514-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2538-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2548-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2550-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2579-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2591-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2622-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2644-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2647-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2762-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2764-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2787-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2803-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2810-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2815-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2827-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2846-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2851-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2855-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2861-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2865-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2877-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2881-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2882-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2890-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2891-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2897-1024x683.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2899-683x1024.jpgОваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2912-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2922-4-768x1024.jpgОваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2925-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2940-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2952-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2955-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2961-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2965-683x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е nik_2975-683x1024.jpgYoast SEO

Повлечи панел: Yoast SEO

Focus keyphraseHelp on choosing the perfect focus keyphrase(Opens in a new browser tab)Get related keyphrases(Opens in a new browser window)

Google preview

Preview as:Mobile resultDesktop resultUrl preview:avicenalab.com.mk › se-odrzha-devettata-avicena-zhenska-trka-2021SEO title preview:Се одржа деветтата Авицена Женска Трка 2021 – Avicena LabMeta description preview:

Сеп 6, 2021 ⋅ Please provide a meta description by editing the snippet below. If you don’t, Google will try to find a relevant part of your post to show in the search results.SEO titleInsert variableTitle Page Separator Site title Site titleTitleSeparatorSlugMeta descriptionInsert variableModify your meta description by editing it right here
Site titleTitleSeparator

SEO analysisEnter a focus keyphrase to calculate the SEO score

Add related keyphrase

Cornerstone content

Advanced

  • Event / News
  • Блок

Статус и видливост

ВидливостЈавноОбјави06.09.2021 11:40 amMove to trash

Yoast SEO

 Readability analysis: OK SEO analysis: Needs improvement
Improve your post with Yoast SEO

Постојана врска

Featured image for this Event / News

about:blankЗамени сликаRemove featured image for this Event / News

Events and News attributes

Подредување

Languages

Повлечи панел: Languages

LanguageLanguageMK  MK  EN  SQ 

Translations

ENEdit the translation in ENTranslation
SQAdd a translation in SQTranslation

Отвори го панелот за објавување

  • Документ