fbpx

VERAgene – Mundesi pagese me 3, 6, 9 dhe 12 keste pa interes

Të dashur prindër të ardhshëm,
Ju informojmë se VERAgene, i vetmi test prenatal gjithëpërfshirës i gjeneratës së fundit, ofrohet në 3, 6, 9 dhe 12 këste përmes bankës tuaj.
VERAgene ka karakteristika superiore ndaj testeve të tjera prenatale sepse është i vetmi test në tregun tonë, i cili përfshin një kampion nga të dy prindërit dhe, i vetmi test që ofron depistim të njëkohshëm për aneuploidi, mikrodelecione dhe 2000 mutacione në 100 sëmundje monogjenetike.
Në të njëjtën kohë, VERAgene, ndryshe nga testet e tjera prenatale, nuk ka kufi moshe për prindërit e ardhshëm.
✅Nuk ka rrezik për nënën dhe fetusin
✅Shkalla e zbulimit 99%.
✅Rezultatet për 7-10 ditë pune
Lexoni më shumë rreth VERAgene këtu.