fbpx

VERAgene -Можност за плаќање на 3, 6, 9 и 12 рати без камата

Драги идни родители,

Сакаме да ве известиме дека VERAgene единствениот сеопфтаен пренатален тест од најнова генерација е достапен со плаќање на 3, 6, 9 и 12 рати преку вашата банка.

VERAgene има супериорни карактеристики во однос на останатите пренатални тестови бидејќи е единствениот тест на нашиот пазар, што вклучува примерок од двајцата родители и, единствен тест кој нуди истовремен скрининг за анеуплоидии, микроделеции и 2000 мутации на 100 моногенетски болести.

Воедно, VERAgene за разлика од останатите пренатални тестови нема ограничување во однос на возраста кај идните родители.

✅ Без ризик кон мајката и плодот

✅ 99% стапка на детекција

✅ Резултати за 7-10 работни дена

Прочитајте подетално за VERAgene тука.