fbpx

Lanceta unike për marrjen e mostrës së gjakut nga gishti

Laboratori Avicena është laboratori i vetëm në të cilin përdoren lancetat unike për marrjen e mostrës së gjakut nga gishti, me teknologjinë e patentuar Comfort Zone Technology®.

Domethënë, prodhuesi anglez Owen Mumford, e ka patentuar këtë teknologji që mundëson zvogëlim të dhimbjes gjatë vetë prakjes së lancetës mbi lëkurë dhe një përvojë të përgjithshme më të këndshme gjatë marrjes së mostrës së gjakut.

Dizajni përbëhet nga ajo që në pjesën që e prek lëkurën, ekzistojnë 8 pika të ngritura që kryejnë presion të ëmbël. Skajet përfundimtare nervore e regjistrojnë këtë prekje dhe dërgojnë sinjal në tru për përvojë të këndshme, duke e maskuar ndjenjën e dhimbjes gjatë shpimit.

Në vijim shihni video dhe njihuni më shumë me këto lanceta unike.