fbpx

Meny komplete e testeve për detektim të shkaktarëve të etheve me ekzantemë dhe sëmundje që parandalohen me vaksina

Të nderuar, ju informojmë që Laboratori Avicena disponon me meny komplete të testeve për detektim të shkaktarëve më të shpeshtë të etheve me ekzantemë dhe sëmundje që parandalohen me vaksina. Të gjitha analizat punohen me metodë kimiolumineshente (CLIA) që ka ndjeshmëri dhe specifikë të lartë dhe garanton rezultate të sakta dhe precize:

Testet e disponueshme në Laboratori Avicena:

Morbilli Virus

›          Morbilli Virus IgM                      

›          Morbilli Virus IgG                     

›          Morbilli Virus IgM+IgG           

Rubella

›          Rubella IgM                               

›          Rubella IgG                              

›          Rubella IgM+IgG                     

 Parotitis

›          Parotitis IgM                              

›          Parotitis IgG                              

›          Parotitis IgM+IgG                   

Varicella Zoster Virus

›          Varicella Zoster Virus IgG         

›          Varicella Zoster Virus IgM         

Parvovirus

›          Parvovirus IgM                        

Për çfarëdo lloj informacionesh ose pyetje plotësuese, na kontaktoni në numrat tanë të telefonit 02/3179-001, 02/2477-345 dhe 044/355-550