Pyetet e bëra më spesh

Që të prenotoni testim, telefononi në numrat 071/278-529, 078/218-731, 071/269-623 dhe 072/319-850

Përjashtim është analiza për përcaktimin e antitrupave IgG ndaj SARS-CоV-2 që kryhet në të gjitha 3 lokacionet, pa prenotim paraprak.

Rezultatet nga testet e COVID-19 lëshohen të njëjtën ditë.

Tek testi PCR molekular ultra i shpejtë për COVID-19, rezultati është i gatshëm për vetëm 1 orë.

 Të gjitha rezultatet në Laboratorin Avicena, lëshohen në gjuhën angleze pa pagesë.

PO. Ekipet tona mobile janë të gatshme që të vijnë në Shtëpinë tuaj. Prenotoni në VIZITË SHTËPIAKE, me lajmërim një ditë më parë, në këtë numër telefoni:

📞 02 3179 001

 

 

PO. Nëse keni nevojë për shërbim të tillë, Ju lutemi telefononi në numrin 070261880 ose dërgoni e-mail në biljana.dimitrievska@avicena.com.mk ose në lab@avicenalab.com.mk

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00