fbpx

I RI! Paneli për sëmundjet seksualisht të transmetueshme tek gratë

I dashur,

Ju informojmë se Laboratori Avicena po punon për një test të ri, gjithëpërfshirës dhe shumë të ndjeshëm për zbulimin molekular të shkaqeve të infeksioneve seksualisht të transmetueshme tek gratë.

Paneli i ri mbi sëmundjet seksualisht të transmetueshme zbulon dhe identifikon 12 shkaqet më të zakonshme, duke përfshirë virusin HPV:

 • Chlamydia trachomatis;
 • Llojet e ureaplazmës;
 • Mycoplasma hominis;
 • Mycoplasma genitalium;
 • Trichomonas vaginalis;
 • Neisseria gonorrhoeae;
 • Candida albicans;
 • Gardnerella vaginalis;
 • Citomegalovirus;
 • Virusi herpes simplex i tipit 1 dhe 2;
 • Llojet e papillomavirusit njerëzor 16 dhe 18 (zbulim individual).

Mostra e kërkuar: shtupë cervikale ose shtupë uretrale
Koha e nxjerrjes së rezultateve: 1 ditë pune
Çmimi: 5000 denarë

Testi i ri molekular për shkaktarët e infeksioneve seksualisht të transmetueshme kryhet në të gjithë laboratorët e Laboratorit Avicena pa një takim të caktuar më parë.

Me respekt,
Laboratori i Avicenës