fbpx

Laboratori i Avicenës dhe “Bota e Bibit”

Kemi kënaqësinë të njoftojmë bashkëpunimin tonë të ri me “Bibi’s World”!
“Bibi’s World” është një markë edukative dhe edukative që inkurajon të menduarit dhe të mësuarit krijues, përmes lojës dhe argëtimit, me synimin për të zhvilluar një shumëllojshmëri aftësish tek fëmijët.
Qëllimi i bashkëpunimit tonë të përbashkët është të përcjellim një larmi mesazhesh për zakone të shëndetshme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme për sa më shumë fëmijë. Së bashku do të krijojmë histori të animuara, përmbajtje, lojëra dhe ngjarje të përbashkëta me të cilat do të edukojmë dhe informojmë fëmijët për kujdesin shëndetësor dhe zbatimin e zakoneve të shëndetshme në jetën e përditshme.
Para gjysmë viti hapëm laboratorin e parë dhe të vetëm të fëmijëve në vendin tonë, të ashtuquajturin “Këndi i Fëmijëve”, i cili është një ambient pritjeje argëtuese dhe unike ekskluzivisht për fëmijët. Këndi i fëmijëve dhe ky bashkëpunim janë një tjetër dëshmi e përkushtimit tonë të vazhdueshëm si një kompani e përgjegjshme shoqërore, e cila vazhdimisht përpiqet të promovojë shëndetin dhe zakonet e shëndetshme.
Zakonet më së miri fitohen në moshë të re. Fëmijët janë fokusi i vërtetë tek i cili duhet të fokusohemi nëse duam ndryshime pozitive në të ardhmen.💜

Shikoni të gjitha fotot nga këndi ynë i fëmijëve: